Τρόποι Αποστολής

Τηλεφωνική Παραγγελία

Για τις παραγγελίες μπορείτε να μας καλείτε στο 210 2850440 Δευ. Τετ. 09:00 - 17:00 / Τρί. Πέμ. Παρ. 09:00 - 20:00  Σάββατο 09:00 - 14:00.


Για την Αττική
(Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας-Πειραιά και προαστίων) Δείτε το Χάρτη

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στη σελίδα "Ολοκλήρωση Παραγγελίας" μπορείτε να επιλέξετε στους Τρόπους αποστολής "Παράδοση κατ' οίκον". 

Σε αυτή τη περίπτωση οι παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορικά μέσα της εταιρείας, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως με εκπρόσωπο της εταιρείας, αυθημερόν και έως τις 17:00.

Αποστολές παραγγελιών δεν εκτελούνται Κυριακές και όλες τις επίσημες αργίες. 

Οι παραγγελίες εντός Αττικής παραδίδονται πάντα με μεταφορικά μέσα της εταιρείας, δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για την μεταφορά των προϊόντων και εφόσον οι παραγγελία δεν είναι μικρότερης αξίας από 25€ και μέχρι 80kg

Για τις περιοχές του Νομού Αττικής (Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας-Πειραιά και προαστίων) δεν προβλέπεται δωρεάν παράδοση με άλλον τρόπο (μεταφορική εταιρεία, courier κ. α).


Για την Υπόλοιπη Αττική
(Εκτός Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας-Πειραιά και προαστίων) και παραγγελίες άνω των 80kg

Οι παραδόσεις μπορούν να εκτελεστούν και με μεταφορικά μέσα της εταιρείας, κατόπιν μόνο τηλεφωνικής συνεννοήσεως με εκπρόσωπο της εταιρείας.

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο κατόπιν επιθυμίας του πελάτη και σε κάθε περίπτωση η δαπάνη της μεταφοράς θα επιβαρύνει αυτόν. 


Για την Υπόλοιπη Ελλάδα

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στη σελίδα "Ολοκλήρωση Παραγγελίας" μπορείτε να επιλέξετε στους Τρόπους αποστολής "Μεταφορική ή Courier της επιλογής σας". 

Σε αυτή τη περίπτωση οι παραγγελίες αποστέλλονται με Μεταφορικές Εταιρείες ή με Courier που θα μας υποδείξετε. Το οποιοδήποτε κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.

Για να μας υποδείξετε τον τρόπο θα πρέπει  να μας αναγράψετε τα στοιχεία επικοινωνίας της Μεταφορικής ή Courier της επιλογής σας στο πεδίο "Σχόλια Παραγγελίας"

Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στον μεταφορέα, η υπογραφή του οποίου στο διπλότυπο παράδοσης, αποδεικνύει την παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα. 

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων καθώς και ο χρόνος παράδοσης τους, αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ του πελάτη και του μεταφορέα και σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη.

Αν η αποστολή θέλετε να γίνει με courier, θα πρέπει πρώτα να ενημερωθείτε από την εξυπηρέτηση πελατών του Petmark, ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή και κατόπιν εσείς θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το courier που επιθυμείτε για την παραλαβή της.

Αν δεν μας υποδείξετε εσείς τον τρόπο αποστολής, η παραγγελίας σας θα αποσταλεί με μεταφορική εταιρεία.

Ο χρόνος παράδοσης σε κάθε περίπτωση ποικίλει ανάλογα το μέρος και τη Μεταφορική.


Δωρεάν Πανελλαδική Παράδοση σε Αυτόματη Θυρίδα Παραλαβής Box Now

Η BOX NOW ως τρόπος παραλαβής στο check out σου επιτρέπει να παραλάβεις μόνος σου το δέμα σου ό,τι ώρα θες σε ένα από τα 2000+ Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW Locker κοντά στο σπίτι σου ή στη δουλειά σου.

Για όλη την Ελλάδα ισχύει ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για παραγγελίες αξίας 25€ και άνω. 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη για προπληρωμένες παραγγελίες με μέγιστο βάρος 100 κιλά ανά παραγγελία.

Εξαιρούνται όλες οι άμμοι υγιεινής, για τις οποίες δεν είναι εφικτή η αποστολή μέσω box now.

Το δέμα σας θα τοποθετηθεί στο μηχάνημα παραλαβής μέσα σε 24 ώρες από την αποστολή του εντός Αττικής, 

στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα η τοποθέτηση θα γίνει την επόμενη ημέρα και στην Κρήτη σε δύο ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες για την Box Now μπορείτε να δείτε εδώ: Box Now


Χρόνοι Παράδοσης

Προσπαθούμε ώστε όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικώς ή μέσω του petmark.gr στο σύστημα μας μέχρι τις 12:00 μ.μ. να παραδίδονται αυθημερόν στο τμήμα διαχείρισης παραγγελιών, έτσι ώστε να επιτευχθεί παράδοση εντός 48ωρών. 

Για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 12:00 μ.μ. η παράδοση από εμάς θα πραγματοποιείται την επομένη από όπου δρομολογούνται προκειμένου να τις παραλάβετε εντός 48 ωρών (εξαιρούνται απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, στις οποίες υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση 1-2 ημερών). 

Για την περίπτωση που δεν δύναται να αποσταλεί η παραγγελία σας εντός της άνω προθεσμίας λόγω ανωτέρας βίας (δηλαδή απεργία κλπ) ή δεν είναι διαθέσιμο το προϊόν κατά το χρόνο της παραγγελίας θα σας ενημερώνουμε άμεσα. 

Εάν για κάποιο λόγο η παραγγελία σας καθυστερήσει λόγω έλλειψης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο της καθυστέρησης και να σας προτείνουμε αν θέλετε κάποιο εναλλακτικό προϊόν.

Καλέστε για περισσότερες πληροφορίες: 210 - 2850440