Purina Veterinary Diets

Purina Veterinary Diets

Η Purina Veterinary Diets είναι μια ειδική διαιτητική τροφή, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα προβλήματα υγείας (π.χ. νεφρική ανεπάρκεια, παχυσαρκία κ.α.) του σκύλου σας. Οι τροφές Purina Veterinary Diets πρέπει να χορηγούνται κατόπιν συνεννόησης με τον κτηνίατρό σας. Επιπλέον πρέπει να πηγαίνετε το σκύλο σας στον κτηνίατρο για τακτικές εξετάσεις. Σε περίπτωση που επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του κατοικίδιου σας κατά τη χορήγηση της τροφής, πρέπει να συμβουλευτείτε άμεσα τον κτηνίατρό σας. Τοποθετώντας την επιλεγμένη διαιτητική τροφή στο καλάθι αγορών βεβαιώνετε ότι διαβάσατε και κατανοήσατε τις παραπάνω υποδείξεις.
Website / Email

Dry Food

Pro Plan Veterinary Diets για σκύλους HA Hypoallergenic 11kg

Purina Vet Diet Dog
1614
€74.00
Η HA Hypoallergenic είναι μια πλήρης ξηρά τροφή επιστημονικά σχεδιασμένη για να βοηθήσει στη διάγνωση και τη διατροφική διαχείριση των αλλεργιών στους σκύλους όλων των ηλικιών.
Dry Food

Pro Plan Veterinary Diets για σκύλους UR Urinary 12kg

Purina Vet Diet Dog
901
€64.50
Η UR Urinary για σκύλους είναι μια εξαιρετικά εύγευστη και πλήρης κτηνιατρική δίαιτα που βοηθά στη διατροφική διάλυση ή/και στην πρόληψη του σχηματισμού ουρολίθων στρουβίτη στους σκύλους.
Dry Food

Pro Plan Veterinary Diets για σκύλους NF Renal Function 12kg

Purina Vet Diet Dog
899
€71.50
Η NF Renal Function είναι μια πλήρης ξηρά τροφή για σκύλους για την υποστήριξη της νεφρικής λειτουργίας σε περίπτωση χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας σε ενήλικους ή ηλικιωμένους σκύλους.
Dry Food

Pro Plan Veterinary Diets για σκύλους DRM Dermatosis 12kg

Purina Vet Diet Dog
900
€73.50
Η DRM Dermatosis είναι μία πλήρης διαιτητική τροφή για σκύλους όλων των ηλικιών, επιστημονικά σχεδιασμένη για την υποστήριξη του δέρματος σε περιπτώσεις δερματοπάθειας ή υπερβολικής τριχόπτωσης από φλεγμονώδη ή αλλεργική δερματοπάθεια.
Dry Food

Pro Plan Veterinary Diets για σκύλους NC Neurocare 12kg

Purina Vet Diet Dog
1613
€0.00
Η NC Neurocare είναι μια πλήρης και ισορροπημένη ξηρά τροφή για ενήλικους και ηλικιωμένους σκύλους, επιστημονικά σχεδιασμένη για την υποστήριξη της εγκεφαλικής λειτουργίας και τη διαχείριση της μείωσης της γνωστικής λειτουργίας που σχετίζεται με την ηλικία
Dry Food

Pro Plan Veterinary Diets για σκύλους DM Diabetes Management 3kg

Purina Vet Diet Dog
1615
€34.00
Η DM Diabetes Management για σκύλους είναι μια πλήρης κλινική δίαιτα που βοηθά στη διαχείριση του σακχαρώδους διαβήτη του σκύλου. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για την διατροφική διαχείριση των σκύλων με διαβήτη βοηθώντας στην ρύθμιση των επιπέδων της γλυκόζης (σακχάρου) στο αίμα.
Dry Food

Pro Plan Veterinary Diets για σκύλους HP Hepatic 3kg

Purina Vet Diet Dog
1616
€30.00
Η HP Hepatic είναι μία πλήρης ξηρά τροφή επιστημονικά σχεδιασμένη για να βοηθά στη διατροφική υποστήριξη και διαχείριση των νοσημάτων του ήπατος στους ενήλικους σκύλους και τα κουτάβια πάνω από τις 14 εβδομάδες ηλικίας
Product added to wishlist
Subscribe to our newsletter today and enjoy
5% discount
on your first order!