Για την Αττική (Εντός λεκανοπεδίου)

Για τις παραγγελίες μπορείτε να μας καλείτε ώρες καταστημάτων από Δευτέρα έως και Σάββατο. 

Οι παραδόσεις μπορούν να εκτελεστούν με μεταφορικά μέσα της εταιρείας, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως με εκπρόσωπο της εταιρείας, αυθημερόν και έως τις 17:00.

Αποστολές παραγγελιών δεν εκτελούνται Κυριακές και όλες τις επίσημες αργίες. Οι παραγγελίες εντός Αττικής παραδίδονται πάντα με μεταφορικά μέσα της εταιρείας, δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για την μεταφορά των προϊόντων και εφόσον οι παραγγελία δεν είναι μικρότερης αξίας από 25€. 

Για τις περιοχές του Νομού Αττικής δεν προβλέπεται παράδοση με άλλον τρόπο (μεταφορική εταιρεία, courier κ. α). Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο για λόγους ανωτέρας βίας και κατόπιν δικής σας επιθυμίας και σε κάθε περίπτωση η δαπάνη της μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη. Σε κάθε περίπτωση τα όποια κόστη μεταφοράς των προϊόντων από την εταιρεία προς οποιοδήποτε σημείο παράδοσης δεν συνδέονται και δεν μπορούν να αλλάξουν τις τιμές των προϊόντων όπως αυτές αναγράφονται στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας.

Για την Αττική (Εκτός λεκανοπεδίου)

Οι παραδόσεις μπορούν να εκτελεστούν και με μεταφορικά μέσα της εταιρείας, κατόπιν μόνο τηλεφωνικής συνεννοήσεως με εκπρόσωπο της εταιρείας.

Για την Υπόλοιπη Ελλάδα

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες Μεταφορικές Εταιρείες.

Κάποιες Μεταφορικές Εταιρείες σας δίνουν την δυνατότητα για Μεταφορική & Παράδοση στο πεζοδρόμιο  της Διεύθυνσής σας , ο χρόνος παράδοσης σε αυτή τη περίπτωση ποικίλει ανάλογα το μέρος και τη Μεταφορική.

Η επιλογή αυτή συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.(Αυτό ισχύει μόνο για τις πόλεις όλων των νομών και νησιών της Ελλάδας). Εάν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πόλης (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από την αμέσως κοντινότερη πόλη. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε οπωσδήποτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας, τότε θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με το πρακτορείο για τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών). Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας ποικίλει ανάλογα το μέρος και τη Μεταφορική.

Στη περίπτωση που επιλέξετε αυτόματο υπολογιζόμενο κόστος για μεταφορική, το κόστος αυτό αναφέρεται μόνο για παραλαβή της παραγγελίας σας από το εκάστοτε κατά τόπους υποκατάστημα της μεταφορικής εταιρίας.

Επωφεληθείτε από τα πραγματικά χαμηλά κόστη μεταφορικών μέσω της υπηρεσίας Petmark-Carry

Petmark Delivery

Καλέστε για περισσότερες πληροφορίες: 210 - 2850440

Χρόνοι Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης τους, αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ του πελάτη και του petmark.gr. 
Ωστόσο προσπαθούμε ώστε όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικώς στο σύστημα μας μέχρι τις 12:00 μ.μ. να παραδίδονται αυθημερόν στο τμήμα διαχείρισης παραγγελιών, έτσι ώστε να επιτευχθεί παράδοση εντός 48ωρών. 
Για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 12:00 μ.μ. η παράδοση από εμάς θα πραγματοποιείται την επομένη από όπου δρομολογούνται προκειμένου να τις παραλάβετε εντός 48 ωρών (εξαιρούνται απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, στις οποίες υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση 1-2 ημερών). 
Για την περίπτωση που δεν δύναται να αποσταλεί η παραγγελία σας εντός της άνω προθεσμίας λόγω ανωτέρας βίας (δηλαδή απεργία κλπ) ή δεν είναι διαθέσιμο κατά το χρόνο της παραγγελίας θα σας ενημερώνουμε άμεσα. 
Εάν για κάποιο λόγο η παραγγελία σας καθυστερήσει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο της καθυστέρησης και να σας προτείνουμε αν θέλετε κάποιο εναλλακτικό προϊόν.

Το προΪόν προστέθηκε στη wishlist
Εγγραφείτε σήμερα στο Newsletter μας
και ενημερώσου πρώτος για τις προσφορές μας!